OVERZICHT materialen

Meest beroemde schilderijen

Hier vindt u een overzocht van alle kunstwerken die leverbaar zijn op canvas, Art-wallpaper (behang) of als fine-art print op plexiglas.

OVER ONS

Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt

Uw museumstuk in huis

Deze website is een eerbetoon aan de werken van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit de volgende materialen:

sorteer op:

Canvasdoek  Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft het werk van uw keuze een authentieke 'schilderij' uitstraling. Het doek is voorzien van een fijne zichtbare canvasstructuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik (niet zichtbaar) houten frame.

Canvasdoek Luxe (4 cm frame)  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat (onzichtbaar) gebruikt wordt. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame.

Art wallpaper / behang  Art wallpaper / behang

Wij leveren onze kuntwerken nu ook als Art wallpaper! Hiervoor wordt de hoogste kwaliteit klasse A dubbellaags (non-woven) vliesbehang gebruikt. Met een Art wallpaper maakt u elke kamer of hal bijzonder!

Kunstdruk op 4 mm (plexi) glas  Kunstdruk op 4 mm (plexi) glas

Geef uw klassieke Klimt een strakke uitstraling met extra diepte door deze als kunstdruk op plexiglas te bestellen. De perfecte oplossing voor een modern interieur. Wordt geleverd inclusief onzichtbaar ophangsysteem aan de achterzijde.

Cadeaubon - voucher  Cadeaubon - voucher

Geef een Klimt cadeau! Al onze werken kunt u ook geven als een cadeau. Een origineel kado om te geven, en nog leuker om te krijgen!