OVERZICHT Art wallpaper / behang

 

Art wallpaper / behang

Wij leveren onze kunstwerken nu ook als Art wallpaper!

Hiervoor wordt de hoogste kwaliteit klasse A dubbellaags (non-woven) vliesbehang gebruikt, geen goedkope papieren banen of panelen. Het grote voordeel van ons Art wallpaper is dat u straks bij het aanbrengen de muur voorziet van lijm, niet het behang. Mede hierdoor wordt het aanbrengen een stuk eenvoudiger en het resultaat ronduit indrukwekkend.

Omdat we alleen hoge kwaliteit leveren kunnen we niet alle kunstwerken als behang aanbieden. Alleen de kunstwerken waarvan het juiste bronmateriaal voorhanden is leveren we als Art-wallpaper. Minimaal 400 pixels per strekkende meter. Uw rol behang heeft een breedte van 46,5 cm.

Natuurlijk betreft het in vrijwel alle gevallen om vergrotingen van de originele schilderijen, hierdoor zult u altijd van dichtbij de structuur uitvergroot zien, maar dat valt bij enige kijkafstand weg. Per kunstwerk wordt door ons bekeken wat de beste uitsnede is voor het betreffende schilderij. Kleine afwijkingen van +/- 1 mm in de snijpositie of baanbreedte kunnen tevens voorkomen als gevolg van het produktieproces.

De liggende formaten worden geleverd in de maat 5 x 2,60 meter, 4,5 x 2,85 meter of 4 x 3,25 meter (bxh). Staande formaten worden geleverd in de maten 2,60 x 5 meter, 2,85 x 4,5 meter of 3,25 x 4 meter (bxh). Ook ideaal dus voor een hoge kamer of een hal: U kunt tijdens het aanbrengen zelf uw uitsnede kiezen!

Met een Art wallpaper maakt u elke kamer of hal bijzonder!

Levertijd: 7 werkdagen

OVER ONS

Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt

Uw museumstuk in huis

Deze website is een eerbetoon aan de werken van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

In dit materiaal zijn de volgende kunstwerken te verkrijgen: