Die Hoffnung I - De hoop I  |  Symbolisme en sensualiteit  |  Kunstdruk op 4 mm (plexi) glas

 

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 181 x 67 cm

Vanaf: € 181.00

Levertijd: 9 werkdagen


OVER ONS

Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt

Uw museumstuk in huis

Deze website is een eerbetoon aan de werken van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Die Hoffnung I - De hoop I | Symbolisme en sensualiteit | Kunstdruk op 4 mm (plexi) glas


Kies een uitvoering

30 x 90 cm
Deze week gratis verzending    € 181.00

 

Die Hoffnung I - De hoop I, Symbolisme en sensualiteit

Dit symbolistische schilderij uit 1903 gaat over de hoop van nieuw leven tegenover de op de loer liggende dood. De vrouw blijft ondanks alles rustig en zelfverzekerd.

Het werk zou tentoongesteld worden op de eerste Klimt tentoonstelling van de Wiener Secession, maar veroozaakte door de explicite afbeelding van de vrouw veel beroering.

Kunstdruk op 4 mm (plexi) glas
Het kunstwerk wordt in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm)plexiglas plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde) onzichtbaar ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!

Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Klimt te integreren in een modern interieur.


 

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Wij denken graag met u mee.