Stocletfrieze Erwartung, Lebensbaum, Erfulling (drieluik)  |  Wandschilderingen - Friezen  |  Canvasdoek

 

Aanvullende informatie

OVER ONS

Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt

Uw museumstuk in huis

Deze website is een eerbetoon aan de werken van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Stocletfrieze Erwartung, Lebensbaum, Erfulling (drieluik) | Wandschilderingen - Friezen | Canvasdoek


Kies een uitvoering

Drieluik: 40x70 + 30x70 + 40x70 cm
Deze week gratis verzending    € 299.00

 

Stocletfrieze Erwartung, Lebensbaum, Erfulling (drieluik), Wandschilderingen - Friezen

Dit werk beslaat één wand van de eetkamer van het architectonisch zeer fraaie Palais Stoclet. Het zijn Klimts studies voor de drie delen: Die Erwarting, Die Lebensbaum en Die Erfullung.
HIer bestelt u deze drie afzonderlijke delen in een keer als drieluik. De delen zijn ook afzonderlijk te verkrijgen, zie hiervoor het thema 'tekeningen, grafiek en studies'.

Canvasdoek
Dit type canvasdoek geeft het werk van uw keuze een authentieke 'schilderij' uitstraling. Het doek is voorzien van een fijne zichtbare canvasstructuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten frame. LET OP: dit spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek wordt inclusief de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw kunstwerk wordt in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams textile canvas waarin een lichte canvasstructuur te zien is.


 

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Wij denken graag met u mee.