Wasserschlangen II - Freundinnen II  |  Symbolisme en sensualiteit  |  Kunstdruk op 4 mm (plexi) glas

 

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 80 x 145 cm

Vanaf: € 180.00

Levertijd: 9 werkdagen


OVER ONS

Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt

Uw museumstuk in huis

Deze website is een eerbetoon aan de werken van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Wasserschlangen II - Freundinnen II | Symbolisme en sensualiteit | Kunstdruk op 4 mm (plexi) glas


Kies een uitvoering

40 x 60 cm
Deze week gratis verzending    € 180.00
50 x 100 cm
Deze week gratis verzending    € 283.00

 

Wasserschlangen II - Freundinnen II, Symbolisme en sensualiteit

De onderwaterwereld was voor symbolisten een manier om de onontdekte wereld te verbeelden. Klimt verwerkte hierin haast vanzelfsprekend de vrouwelijke vorm zondar dat dit als aanstootgevend gezien kon worden. Het werk is in 1904 gemaakt.

Kunstdruk op 4 mm (plexi) glas
Het kunstwerk wordt in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm)plexiglas plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde) onzichtbaar ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!

Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Klimt te integreren in een modern interieur.


 

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Wij denken graag met u mee.