Medicine - Hygieia - Godin van de gezondheid  |  Wandschilderingen - Friezen  |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

 

Aanvullende informatie

OVER ONS

Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt

Uw museumstuk in huis

Deze website is een eerbetoon aan de werken van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Medicine - Hygieia - Godin van de gezondheid | Wandschilderingen - Friezen | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)


Kies een uitvoering

80 x 120 cm
Deze week gratis verzending    € 155.00
90 x 140 cm
Deze week gratis verzending    € 162.00
100 x 150 cm
Deze week gratis verzending    € 170.00
110 x 160 cm
Deze week gratis verzending    € 177.00

 

Medicine - Hygieia - Godin van de gezondheid, Wandschilderingen - Friezen

Deze plafondschildering was onderdeel van de universiteit van Wenen. Het was het onderste helft van 'Medicine' op het plafond van de grote hal. Deze werd verwoest door de SS-ers in 1945. Klimt werkte in de jaren 1900 - 1907 aan deze schilderingen.
Hygieia is de Griekse godin van de gezondheid. Zoals gebruikelijk wordt ze afgebeeld met pathera (schaal) in haar hand en vergezeld van een slang.

Canvasdoek Luxe (4 cm frame)
Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. LET OP: dit spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het kunstwerk van uw keuze wordt in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams textile canvas, hierin is een lichte weefstructuur zichtbaar.


 

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Wij denken graag met u mee.